Garageport leveres, monteres og serviceres

Hos TP ProMont ved Herning nær Ikast og Ringkøbing har vi mange års erfaring med enhver form for montering af garageport. Vi tilbyder opsætning af garageport i kvalitetsprodukter for både private og erhverv, og derudover udfører vi reparation og service. Vores spidskompetence er garageporte til virksomheder.

Stort udvalg garanterer den rette garageport

Vi har et stort udvalg af porte, hvor der er mange forskellige designs og adskillige varianter. Prisen for en garageport inklusiv montering rækker fra 3.000 til 15.000 kroner.

Alle vores porte er i høj kvalitet, og med vores 20 års erfaring med montering er du i trygge hænder. Der er omkring 4-5 ugers leveringstid fra bestilling, og det tager en lille dags tid at montere garageporten.​​

Vi lægger vægt på, at vi skal levere et godt og solidt arbejde, når vi monterer en garageport, ligesom vi også lægger vægt på at være serviceorienteret og kundefokuseret.

Kontakt os for at høre om vores portløsninger

Du er altid velkommen til at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde, og vi sender dig gerne inspiration på e-mail. Vi kommer også gerne ud på en helt uforpligtende besigtigelse, hvor vi finder ud af, hvad du ønsker og behøver. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på levering og opsætning af garageport.

Du kan ringe til os på telefon 22 63 75 43 for at aftale nærmere. Du kan også sende os en e-mail på tommy@tp-promont.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ønsker du at høre nærmere om garageporte?

Så er du altid velkommen til at skrive til os, for at høre nærmere.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​Firmainformation

TP ProMont v/ Tommy Sig Poulsen

CVR: 32395910

Adresseinformation

Kontaktinformation